Khamis, 13 Disember 2012

Khamis, Disember 13, 2012
1

10 Blogger Terhebat Malaysia | Berikut adalah senarai 10 terhebat di Malaysia mengikut seorang blogger iaitu yastro.net.

1. Denaihati
Blog ni aku senaraikan no 1 sebab blog ni banyak membuka peluang kepada blogger untuk berhimpun, bersatu dan sering memberi/mengadakan contest untuk blogger.

2. Kongsi Bersama Nora
Blogger Mesia yang duk di Brunei dan blog beliau penuh dgn informasi petua dan tips2 kesihatan.

3. Tehr
Seorang lagi blogger cikgu yang penuh dengan pantun dalamnya. Unik....

4. Akubiomed
Blog personal yang memaparkan kisah kehidupan di sekeliling beliau.

5. Anif Version 2.0
Blog personal yang juga menyentuh kehidupan disekeliling dan juga minat beliau. Berasal dari Johor.

6. Beautifulnara
Blogger hiburan yang menjadi contoh terbaik untuk para blogger Mesia lain sebagai rujukan.

7. militaryofmalaysia
Sebuah blog yang berkisah tentang ketenteraan di Malaysia

8. Titan
Blog usahawan internet...tak kira la bape pun jumlah yang dapat, yang penting ialah dapat!!!

9. forblogger
Walaupun forblogger skg banyak berkisar tentang berita terkini....template blogger hasil kerja tangan ownernya si Shah Danial memang terbaik!!!

10. Yastro.net
Hahaha....jenuh aku nak cari 10 blog. Kalau aku tak senaraikan blog aku sapa lagi kan...:D


10 Blogger Terhebat Malaysia support untuk bro yastro,.net



1 comments:

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.