Selasa, 11 Disember 2012

Selasa, Disember 11, 2012
Afdlin Shauki - Kami Tiada Masa Layan Kritikan Negatif

Afdlin Shauki - Kami Tiada Masa Layan Kritikan Negatif ! Afdlin Shauki akhirnya bersuara juga bila ditanya wartawan tentang isu kritikan ke atas pemergian orang yang melancong ke Gaza.

Afdlin Shauki,Bront Palarae, Zain Saidin Kembali Ke Malaysia


Jelas disini orang yang dimaksudkan adalah Abby Abadi, pengkritik tegar jika anda bukan orang yang sehaluan dengannya. Memetik kata Afdlin di laman rotikaya,
Mengulas kata kata orang yang skeptik dengan misi bantuan ke Gaza, Afdlin Shauki berkata yang beliau tidak peduli dengan apa pun persepsi yang wujud kerana fokus mereka adalah untuk membantu rakyat Palestin — yang sepatutnya menjadi tanggungjawab bersama.
“Kami tiada masa untuk melayan kritikan & komen negatif dari mana mana pihak — kami pergi dengan niat untuk menolong dan jika mahu, kita boleh berganding bahu bersama sama sebagai tanggungjawab sebagai orang Islam,” tambah Afdlin Shauki lagi.
Turut serta bersama Afdlin Shauki ialah Bront Palarae dan Zain Saidin. Alhamdulillah, mereka telah pun selamat kembali ke tanah air semalam.

Afdlin Shauki,Bront Palarae, Zain Saidin Kembali Ke Malaysia

Semoga terus kekal dengans semangat pejuang buat kalian semua!!! Info Hiburan @ Kezoom

#Admin, nak pergi tak mampu....hanya doa saja yg mampu diiringkan buat rakyat palestin disana.


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.