Ahad, 16 Disember 2012

Ahad, Disember 16, 2012
Zed Zaidi Persoal Kemasukan Julia Perez Dengan Eryka Badu

Zed Zaidi Persoal Kemasukan Julia Perez Dengan Eryka Badu ! Zed Zaidi kini bertanyakan kepada pihak berwajib, kenapa perlu ada seperti talam dua muka dalam melepaskan kemasukan artis luar industri negara.

Zed Zaidi Persoal Kemasukan Julia Perez Dengan Eryka Badu


Ini dapat dilihat bila artis bertatu yang menghina Islam sebelum ini, Eryka Badu dihalang dari membuat konsert dinegara ini. Menurut Zed juga, tiada beza dengan Julia Perez yang juga menghina agam Islam dengan membuat tatu dibahagian belakang badan beliau.
“Kalau sebelum ini Malaysia pernah halang Eryka Badu masuk negara kita sebab ada tatu di bahagian badan, tapi kenapa untuk kes Jupe ini tidak? Jupe pun ada tatu di bahagian belakang badan dan tatu tersebut bermotifkan kalimah Al-Quan.”
“Dalam hal macam ini kita kena tengok juga fakta dan juga garis panduan sebelum mengambil sesuatu tindakan tegas,” ujar Zed Zaidi.
 Info Hiburan @ Kezoom


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.