Rabu, 24 April 2013

Rabu, April 24, 2013

Amy Search Belum Kenal Dan Hanya Ikuti Perkembangan Nabila dan Nas-T menerusi Akhbar |  Amy Search memberitahu akhbar hari ini yang beliau hanya mengetahui hubungan cinta anaknya, Nabila Huda dengan pelakon Nas-T menerusi laporan akhbar.

Amy Search Belum Kenal Dan Hanya Ikuti Perkembangan Nabila dan Nas-T menerusi Akhbar

Amy menambah, beliau tidak kisah dengan pilihan anaknya itu dan berharap mereka berdua dapat mengenali hati budi masing-masing terlebih dahulu.

"Dia belum memberitahu saya apa-apa mengenainya cuma saya ada terbaca di akhbar. Nabila sudah besar dan mampu buat keputusan sendiri jadi pada saya tiada masalah dengan siapa dia ingin bercinta," jelasnya ketika ditemui pada majlis penyampaian hadiah Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 2012) di Hotel Holiday Villa di sini, Selasa.

Pada majlis itu, kumpulan Search menerima hadiah tajaan Habib Jewels dan Jamu Mak Dara selepas menerima Anugerah Sepanjang Hayat pada malam ABPBH 2012 yang diadakan pada 7 April lalu.

Dalam pada itu, Amy berkata, beliau sebelum ini tidak mengenali Nas-T sebagai seorang selebriti dan hanya mengetahuinya selepas berita percintaan anaknya itu disiarkan di akhbar. Malah kata Amy, Nabila belum menyampaikan hasrat untuk membawa Nas-T menemuinya.

"Masih awal. Biarlah mereka kenal hati budi masing-masing terlebih dahulu," katanya.

Sementara itu, Amy berkata, dia sangat gembira apabila Nabila dipilih sebagai Pelakon Drama Wanita Popular pada ABPBH 2012 lalu.

Katanya, ia menjadi lebih manis apabila kumpulan Search turut diberikan penghargaan pada malam itu.

"Saya berada di Turki pada malam itu dan apabila diberitahu mengenai kemenangan anak Nabila, saya cukup gembira.

"Saya harap dia dapat buktikan lagi kebolehannya sebagai pelakon dan sentiasa buat yang terbaik dalam kerjayanya," kata Amy.

Artikel Lain

sumber
http://mstar.com.my/hiburan/cerita.asp?file=/2013/4/24/mstar_hiburan/20130423201420&sec=mstar_hiburan


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.