Selasa, 23 April 2013

Selasa, April 23, 2013
Gambar Ekslusif Ikhwan Hot FM BertunangGambar Ikhwan Hot FM Bertunang | Sebuah portal hiburan melaporkan Ikhwan dari Hot FM juga pengacara Galaksi dikhabarkan telah pun selamat melangsungkan majlis pertunangannya pada 6 April lepas dalam satu majlis khas yang hanya dihadiri oleh orang tertentu sahaja.

Gambar Ekslusif Ikhwan Hot FM Bertunang

Tunang Ikhwan, Natasya Nadya khabarnya seorang pramugari sebuah sayrikat penerbangan tempatan. Majlis pun dengar-dengarnya diadakan secara kecil-kecilan di Klang tanpa menjemput pihak media.

Tahniah Ikhwan, semoga terus berbahagia hingga ke jinjang pelamin, dan jangan lupa jemput wartawan yerrr....

- Jaga-jagaaaa....ada yang memerati yerrrrrr

5 Gambar Misha Omar Yang Ayu Dan Cantik Bertudung Macaulay Culkin Kini Jadi Pengemis Jalanan Video Pergaduhan di Mid Valley - Pelancong Vs Valet Parking Gambar Nora Danish, Rayqal Melawat Fasha Sandha Dan Putera Rayfal Kedai Pakaian Jenama Facebook Kini Di Buka Polis Buru Samseng Sekolah Belasah Ketua Tingkatan Lagi Kes Dera Dan Buli di Sekolah, Sekolah Sukan Sek 11 Shah AlamArtikel Lain


sumber
http://www.ohbulan.com/foto-ikhwan-hot-fm-bertunang-dengan-pramugari/
0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.