Ahad, 28 April 2013

Ahad, April 28, 2013
Proton Bakal Bekerjasama Dengan Honda Lancar Model Terbaru Proton Suprima | Syarikat automotif tempatan, Proton dijangka akan melancarkan beberapa model terbaru untuk tahun 2013. Menerusi Paultan,  Proton dikatakan telah melakukan hak cipta / paten (IPO) ke atas beberapa nama.

GAMBAR - Proton Bakal Bekerjasama Dengan Honda Lancar Model Terbaru Proton Suprima

Proton juga dikatakan akan bekerjasama dengan Honda untuk mengeluarkan model pengganti Perdana. Dipercayai model yang akan digunapakai adalah Honda Accord dan dikuasakan oleh enjin Petronas yang baru sahaja dibeli oleh kumpulan DRB. Turut diperkatakan nama bagi kombinasi Honda-Proton tersebut adalah Proton Suprima.

Menerusi Theopilus Chin, beliau telah melakukan sedikit rendering keatas Honda Accord mengikut citarasa yang beliau fikir akan digunakan Proton. Proton Suprima...adakah anda menyukainya?


Artikel Lain
sumber
http://goo.gl/GOPcD

0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.