Selasa, 23 April 2013

Selasa, April 23, 2013
Lagi Kes Pengguna Twitter Hina Agama Islam | Keterbukaan dan kemajuan teknologi memang sangat diinginkan. Tetapi keterbukaan ini pasti mendatangkan kesan positif dan negatif yang akan menjadi perhatian bahkan menimbulkan banyak persoalan.

Baru-baru ini kita dkejutkan dengan nyanyian sekumpulan anak muda yang terang-terang menghina agama Islam menerusi laman sosial youtube. [Persenda Solat, Pelajar Sekolah Indonesia Di Buang]

Terbaru, lagi kes menghina agama Islam menerusi akaun Twitter. Sesiapapun boleh mendaftar menggunakan akaun sosial palsu dan menyatakan pendapat terutamanya bila ada sesuatu disebalik niat dan tujuan.

Apapun, kita doakan semoga Allah S.W.T memberikan rahmat dan hidayat kepada mereka supaya mereka lebih jelas dan mencintai agama Islam itu sendiri.

Lagi Kes Pengguna Twitter Hina Agama Islam


Artikel Menarik0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.