Ahad, 21 April 2013

Ahad, April 21, 2013
Terkini ~ Senarai Nama Mangsa Kemalangan di Federal Highway

Terkini ~ Senarai Nama Mangsa Kemalangan di Federal Highway | Berikut adalah senarai nama mangsa yang terkorban didalam kemalangan ngeri pagi tadi yang telah membabitkan tiga motorsikal dan dua buah kereta di Federal Highway.

Berikut adalah petikan dari kosmo.


Lima terkorban dalam kejadian kemalangan membabitkan tiga motosikal dan dua kereta di kilometer 10.6, Jalan Persekutuan-Shah Alam, pukul 3.20 pagi tadi.

Mereka antaranya, Mohd. Faridzuan Mohd. Aziz, Amirul Afiq Zainuddin, Syahmie Farid Izzat Samsuddin Shah dan M. Kalaychelven yang masing-masing berumur antara 21 hingga 50 tahun dari Klang dan Shah Alam.

Seorang lagi mangsa masih belum dikenalpasti.

Menurut Ketua Polis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Zahedi Ayop ketika dihubungi wartawan telah mengesahkan kejadian tersebut dan sidang akhbar mengenai kejadian itu akan dibuat di Ibu Pejabat Polis Daerah Shah Alam pukul 2.30 petang ini. - KOSMO!

Artikel LainArtikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2013&dt=0421&pub=Kosmo&sec=Terkini&pg=bt_06.htm#ixzz2R4aOumNn0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.