Ahad, 21 April 2013

Ahad, April 21, 2013
3
Video Kemalangan Maut Federal Highway 21 04 2013

Video Kemalangan Maut Federal Highway 21 04 2013 | Satu video yang agak mengerikan mengenai kemalangan ngeri yang melibatkan sekumpulan penunggang motosikal di Federal Highway pagi tadi.


Artikel BerkaitanAmaran...jangan lihat jika anda seorang yang lemah semangat.

# UPDATE - Atas permintaan rakan2 mangsa, pihak Kezoom akan mengeluarkan video kemalangan maut dari entri ini. Maaf jika ianya membuatkan rakan,saudara dan kelaurga mangsa terganggu dengan video ini. Terima kasih.3 comments:

 1. Salam, saya wakil daripada rakan2 ingin minta jasa baik kamu untuk 'DELETE' video kemalangan di federal ini kerana utk menghormati arwah dan keluarga beliau. Kerana video ini mengaibkan ramai pihak. Salah seorang mangsa yg terkorban adalah rakan seperjuangan kami di SEK menengah DAMANSARA UTAMA Harap dapat kerjasama.. Terima kasih..

  BalasPadam
 2. Alhamdulillah rayuan saya terhadap video kemalangan di Federal Highway yg melibatkan rakan sepujuangan saya..akhirnya telah di "PADAMKAN" terima kasih kepada pihak 'Oh Tidak Media' yg sanggup memberi kerjasama kepada pihak kami..
  Kami bagi pihak Arwah amat menghargainya..Dan tidak lupa juga terima kasih kepada Aishah Nasaruddin yg telah membantu dan memberi idea tentang perkara ini..Kami warga SMK Damansara Utama memohon mana2 pihak yg masih simpan video kemalangan Federal Highway itu,merayu kepada pihak anda supaya video itu dipadamkan..kerana ini telah mengaibkan ramai pihak! Kami juga simpati terhadap keluarga mangsa yg lain..Kerjasama anda amat kami hargai.. Sekian!

  Assalamualaikum admin..saye dari pihak arwah! kami harap anda dapat delete video ini..kerana telah mengaibkan ramai pihak..kami juga simpati kepada mangsa2 lain..kami sume harap kerjasama admin utk delete vid nie..kerjasama admin amat kami hargai..mohon dan tolong dengar kesedihan dari keluarga mangsa2 yg lain..kami dan keluarga2 mangsa yg lain amat hargai kerjasama dari pihak anda..Sekian

  BalasPadam
 3. Rugilah kami yang tak dapat tengok video tu...Padam pulak!
  Berilah orang yang tiada semasa kejadian ini mengalami suasana ketika kemalangan itu...

  BalasPadam

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.