Jumaat, 19 April 2013

Jumaat, April 19, 2013
Video Pergaduhan di Mid Valley - Pelancong Vs Valet Parking

Video Pergaduhan di Mid Valley - Pelancong Vs Valet Parking | Sebelum ini, Kezoom telah menyiarkan satu artikel berkenaan pergaduhan diantara sepasang pelancong asing yang mabuk dan juga valet (joki).

Dalam rakaman video amatur menggunakan telefon bimbit selama satu minit 52 saat itu, dua pelancong lelaki dan juga perempuan terbabit berbalas tumbukan dengan sekumpulan lebih 10 pekerja valet berkenaan dipercayai berpunca daripada keengganan pelancong itu membayar parkir.

Menurut sumber, dalam kejadian kira-kira jam 2 pagi itu, kedua-dua pelancong terbabit baru saja selesai berhibur di pusat hiburan yang terletak di dalam pasar raya berkenaan dan mahu mengambil kereta.

“Bagaimanapun pasangan itu dikatakan bertindak kasar terhadap pekerja valet yang berada di situ kerana tidak berpuas hati dengan kadar bayaran sebanyak RM10 yang dikenakan.

Di bawah ini adalah Video Pergaduhan di Mid Valley - Pelancong Vs Valet Parking yang kami maksudkan....
Artikel Menarik0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.