Rabu, 17 April 2013

Rabu, April 17, 2013

Zizan Dapat Hadiah iPhone 5 Dari Kekasih Baru

Zizan Dapat Hadiah iPhone 5 Dari Kekasih Baru | Siapakah wanita yang telah berjaya mencuri hati Zizan Razak sehinggakan wanita tersebut sanggup menghadiahkan sebuah iPhone 5 kepada Zizan?

Mungkinkah Juliana Evans? Kaka? Emma Maembong? Atau mungkinkah Nora Danish? Menjadi persoalan betul apabila si Zizan Razak ni dah mengakui yang dia telah jatuh hati dengan seorang wanita yang rapat dengan dirinya.

Apa yang lebih menariknya, bersempena hari jadi Zizan, wanita tersebut menghadiahkan sebuah iPhone 5 kepadanya. Untunglah Zizan. Namun begitu, wanita tersebut masih tidak mengetahui isi hati Zizan kerana dia masih tidak meluahkannya. Itulah kata Zizan kepada Mstar Online, ataupun beliau masih mahu menyembunyikan perkara ini dari pengetahuan umum?

Zizan Dapat Hadiah iPhone 5 Dari Kekasih Baru

Saya memang berkenan dengan seorang wanita yang cukup rapat dengan saya. Tetapi dia belum tahu lagi isi hati saya terhadapnya dan saya belum bersedia untuk memberitahunya.

Zizan mengakui dia jatuh hati dengan wanita tersebut kerana wanita tersebut bersifat sederhana dan tidak terlalu seksi. Namun persoalannya di sini, siapakah wanita tersebut?

Mungkin kehadiran Emma Maembong di majlis sambutan ulangtahun kelahiran Zizan Razak menjadi punca khabar angin tidak berasas ini. Tidak ramai yang tahu Emma Maembong adalah artis naungan Zizan Razak?


Artikel Menarik


sumber
http://beautifulnara.com/
http://www.rotikaya.com/emma-maembong-dikaitkan-pula-sebagai-kekasih-zizan/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.