Selasa, 21 Mei 2013

Selasa, Mei 21, 2013
Afiq Muiz Dedah Mesej Ibu Kepada Beliau | Hari ni hot kisah apabila si Afiq Muiz mendedahkan beberapa mesej panas yang menurut  beliau dihantar oleh ibunya sendiri.

Afiq Muiz Dedah Mesej Ibu Kepada Beliau

Menurut info dari Pancaindera semalam (yang dipetik dari beautifulnara), Afiq Muiz dikatakan telah berkongsi 2 SMS yang telah dihantar oleh ibunya. Nama yang tertera di dalam SMS tersebut ialah “Mamy umie”.

SMS 1: Kau tunggu balasan allah, hari ni dia bagi kau senang, esok lusa kalau dia nak cacat kan kau atau apa saja, tiada yang dapat melarangnya, aku cuma nak ingatkan kau sebelum terlambat.

SMS 2: Kau yang pilih jalan jahanam. Maka jahanam la kau. Mati kau mati dengan azab. Aku x akan ampun dosa kau.

Kelmarin menerusi rancangan Melodi, Afiq membuat kenyataan mengenai ibunya, turut dipanggil ialah ibu saudara Afiq dan Eina. Tindakan berterusan Afiq serta camputangan Eina dan ibu saudaranya dilihat peminat sebagai tindakan kurang bijak serta tidak dipersetujui ramai.

Dalam pada itu menerusi komen dilaman web beautifulnara, ramai para pembaca mengharapkan agar Afiq berhenti dari memburukan ibunya sendiri bahkan ada juga pembaca yang mempersoalkan kesahihan sms tersebut.


#Tertarik dengan cara Najwa Latiff dan Shila Amzah yg lebih profesional menangani masaalah keluarga.


Artikel BerkaitArtikel Menarik
sumber
http://beautifulnara.com/afiq-muiz-dedah-sms-yang-diterima-daripada-ibunya/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.