Rabu, 22 Mei 2013

Rabu, Mei 22, 2013
Afiq Muiz Rela Mati Dari Di Sumpah Ibu Kandung | Woww....satu perkataan paling tidak terduga akhirnya telah diungkapkan oleh Afiq Muiz menerusi akaun Twitter beliau.

Afiq Muiz Rela Mati Dari Di Sumpah Ibu Kandung

Nampaknya mimpi ngeri dan jalinan episod malang ini akan berterusan, paling baru apabila Afiq Muiz dikatakan lebih rela mati dari disumpah ibu kandung!! - Perghh......rasanya dah nak jadi cerita sitanggang dah ni. Afiq meluahkan rasa hatnya sekitar jam 3.11 petang semalam.

Saya rela mati dari hidup disumpah ibu kandung sendiri. Terima kasih kerana menjatuhkan anak kandung sendiri dan menfitnah dan menghina hamba Allah,” tulis Afiq Muiz sekitar 3.11 petang tadi.

Untuk menambah rasa lagi, kawan Afiq si Eina Azman juga meluahkan rasa hatinya yang jelas dilihat tidak sopan...

“Eina tak tahu nak cakap. Kalau Eina cakap, nanti orang kata Eina kurang ajar pula. tapi Eina rasa, mak Afiq kurang siuman kot. Orang dah bagi notis tujuh hari pun, dia masih tidak takut sedangkan dia tak ada bukti. Dia masih nak lawan,” ujar Eina Azman.

# Tak tahu nak cakap, tapi dah tercakap.......apa nih?

Afiq Muiz Rela Mati Dari Di Sumpah Ibu Kandung | Woww....satu perkataan paling tidak terduga akhirnya telah diungkapkan oleh Afiq Muiz menerusi akaun Twitter beliau.Artikel Berkait

Artikel Menarik


sumber
http://www.rotikaya.com/afiq-muiz-saya-rela-mati-dari-hidup-disumpah-ibu-kandung/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.