Khamis, 9 Mei 2013

Khamis, Mei 09, 2013
Benarkah Ini Wajah Sakinah Yang Di Kaitkan Dengan Ashraf Muslim? Nampaknya hidup Ashraf Muslim bakal bertambah serabut dengan gossip rumahtangga yang sedang hangat melanda. Terbaru, Beautifulnara hari ini memaparkan dua keping gambar yang didakwa adalah Wan Sakinah menerusi kiriman pembaca mereka.

Benarkah Ini Wajah Sakinah Yang Di Kaitkan Dengan Ashraf Muslim?
Wan Sakinah?
Sakinah didakwa adalah bakal isteri kedua Ashraf, namun berita ini dinafikan sekeras-kerasnya oleh Ashraf sendiri menerusi laman Twitter beliau.
Salam semua. Luahan hati. Makin lama makin ramai yang suka melemparkan fitnah demi kepentingan masing-masing. Ingat kita ada Allah. Makin banyak fitnah dilemparkan yg direka-reka oleh wartawan Harian Metro. Semoga Allah memberkati kamu. Ingat kita ada Allah.
Wajah Wan Sakinah - Bakal Isteri Kedua Ashraf Muslim?

Walaupun begitu, menurut penurut penghantar e-mel tersebut, Wan Sakinah ialah salah seorang krew produksi di sebuah stesen televisyen swasta untuk sebuah rancangan bual bicara yang popular di Malaysia.

Apapun, buat Ashraf semoga anda menemui jalan terbaik untuk rumahtangga anda....

Artikel Menariksumber

http://beautifulnara.com/gosipwajah-wan-sakinah-yang-dikatakan-bakal-isteri-kedua-ashraf-muslim/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.