Jumaat, 3 Mei 2013

Jumaat, Mei 03, 2013

Cheryl Samad Kini Sah Mengandung | Nampaknya kali ini walaupun negara hangat dengan kisah politik sempena PRU13 nanti, para artis juga sibuk dengan ragam tersendiri. Terbaru, menerusi portal hiburan Rotikaya Cheryl Samad dilaporkan telah sah mengandung.

Cheryl Samad Kini Sah Mengandung

Khabarnya setelah menanti hampir dua tahun, Cheryl Samad secara rasminya memuat naik gambar di akaun Instagram yang seolah-olah memberi "klu" atau petanda yang beliau bakal peroleh cahaya mata sekitar bulan Oktober tahun ini.

Cheryl Samad Kini Sah Mengandung

Nampaknya, agak lama juga Cheryl Samad menyimpan berita gembira ini dari pengetahuan umum, mungkin tidak mahu terlalu teruja atau kepoh dengan berita tersebut.

Dalam pada itu, Cheryl yang juga merupakan pengacara rancangan Muzik-Muzik ini turut sama mengucapkan terima kasih di atas ucapan tahniah yang ditulis di laman twitter miliknya dari peminat-peminat.

Cheryl Samad Kini Sah Mengandung

Untuk info, Cheryl Samad telah memilih jejaka Cina muslim, Ng Ping Ho sebagai teman hidup dan bernikah pada 30 April 2011. Tahniah di ucapkan!

Artikel Menariksumber
http://www.rotikaya.com/tahniah-cheryl-samad-kini-mengandung/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.