Selasa, 21 Mei 2013

Selasa, Mei 21, 2013
Eina Azman Tetap Saman Ibu Afiq Muiz | Terkini dari blog rotikaya, Eina Azman dilapor akan tetap meneruskan saman terhadap ibu Afiq Muiz, Hasliza Mohamad. Menurut info rotikaya, Eina dilapor berkata,

Eina Azman Tetap Saman Ibu Afiq Muiz | Terkini dari blog rotikaya, Eina Azman dilapor akan tetap meneruskan saman terhadap ibu Afiq Muiz, Hasliza Mohamad“Saya serahkan kes saman ini kepada keluarga. Mereka akan uruskan dan tunggu saja apa yang akan berlaku seterusnya”

“Sampai sekarang, ibu Afiq masih tidak meminta maaf. Malah, keluarga ibunya juga ‘menyerang’ saya di Twitter. Saya tidak akan meminta maaf dan tiada sebab untuk saya meminta maaf”

“Ibu Afiq yang memburukkan dan mengaibkan saya, bukannya saya. Saya berani bercakap begini sebab saya ada bukti di atas segala percakapan saya,” jelas Eina Azman baru baru ini.

Afiq Muiz dalam laporan yang sama mengakui tidak menyesal mengadakan sidang media yang penuh kontroversi tempoh hari dan mengulangi kenyataan yang beliau dan Eina Azman hanya kawan baik bukan kekasih.


Artikel Berkait


Artikel Menarik


sumber
http://www.rotikaya.com/eina-azman-teruskan-saman-terhadap-ibu-afiq-muiz/

0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.