Sabtu, 25 Mei 2013

Sabtu, Mei 25, 2013
2
Gambar Perkahwinan Saiful Bukhari Dan Nik Suryani | Saiful Bukhari akhirnya telah selamat melangsungkan pernikahan beliau bersama personaliti TV3, Nik Suryani Megat Deraman, 33, pada jam 3.30 petang tadi di Masjid Kristal Taman Tamadun Islam (TTI), Kuala Terengganu.

Gambar Perkahwinan Saiful Bukhari Dan Nik Suryani

Saiful Bukhari dinikahkan sendiri oleh bapa pengantin perempuan, Megat Deraman Megat Stan hanya dengan sekali lafaz sahaja.

Gambar Perkahwinan Saiful Bukhari Dan Nik Suryani

Pihak perempuan menerima sembilan dulang hantaran berbalas 11 daripada pihak lelaki dan mas kahwin bernilai RM41,101.

Gambar Perkahwinan Saiful Bukhari Dan Nik Suryani

Majlis persandingan dijadualkan berlangsung malam ini di Dewan Konvensyen TTI jam 8.30 malam ini, manakala majlis di pihak lelaki akan diadakan pada 2 Jun ini di Kuala Lumpur.

Gambar Perkahwinan Saiful Bukhari Dan Nik Suryani

# Tahniah diucapkan.

Saiful Bukhari Bakal Nikah 25 Mei 2013 Dengan Personaliti TV3

Artikel Menarik

sumber
http://www.bharian.com.my/bharian/articles/SaifulBukhari_NikSuryaniselamatdiijabkabul/Article/?bh
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/05/gambar-perkahwinan-saiful-bukhari-dan.html


2 comments:

  1. Eii Suryani.. laki kau tu dahla kene main bontotnya.. Jangan ko jolok bontot dia guna dildo sudah.. Esok bila anak kau dah besar Yani.. kalau diorang tau laki ko kene main bontot, lepas tu jiran, anak2 jiran, kawan2 diorang kat sekolah tau.. huhu menyesal tak sudah ko nanti..

    BalasPadam
  2. Astaghfirullah..jodoh tu aturan Allah...dan kite pun xtau betul ke perkara tu..mahkamah dunia hanya ciptaan manusia..hanya Allah yang maha mengetahui...sepatutnya kita doakan mereka..

    BalasPadam

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.