Isnin, 20 Mei 2013

Isnin, Mei 20, 2013
Kritikan Pedas Shahrulezad Mohameddin Pada Afiq Muiz | Pengarah Shahrulezad Mohemeddin yang berasa tidak senang duduk melihat sengketa anak beranak Afiq Muiz dan ibunya akhirnya dilaporkan mengeluarkan kenyataan yang pedas buat Afiq.

Kenyataan Shahrulezad Mohameddin itu telah di muatnaik peminat diruangan komen blog Beautifulnara. Dibawah adalah petikan komen tersebut.

Kritikan Pedas Shahrulezad Mohameddin Pada Afiq Muiz


Kepada rakan eksekutif di semua stesen tv sama ada stesen tv di malaysia, temasek mahupun di negara burma sekalipun…tolong jangan ader sesaper yg berani propose nama Afiq Muiz dan Eina Azman dalam setiap projek drama yg melibatkan produksi saya yer MELAINKAN sekiranya mamat sengal ni melutut mintak ampun maaf dan balik semula kepangkuan emak dia semula…Ko tengok seburuk2 ibu kau yg kau caci tu pun tetap tak tergamak nak baca caci maki orang terhadap kau diatas sikap buruk kau tu. Aku memang tak boleh berkompromi dengan mender2 macam ni….Wei Afiq, ko dengar sini yer…selagi sengal kelengkang mak kau tak hilang payah nak beranakkan kau tu…selagi tu lah kau jangan nak berlagak ek…tergamak kau cakap mak kau cuma tahu nak kikis duit kau. Puii!!! Abang ingat dulu mula mula kau berlakon dgn abg naik motor datang set. Baju nak berlakon pun kau tak der. Abg ingat lagi abg pesan dgn kau apa apa pun kalau dah berjaya jgn sesekali derhaka pada mak bapak. Kau siap terangguk2 mcm burung belatok hisap ganja cakap tak kan saya nak buat macam tu bang kat mak saya…tup tup bila ko dah fofuler ini ini yg kau buat. Kau siap buat PC hentam mak kau lagi. Dan untuk pelakon perempuan sengal tu pulak. Aku z nak cakap lebih2 sbb aku x kenal kau….TAPI sati jer last warning amaran terakhir dari aku….InsyaAllah satu hari nanti kau jugak akan sengal kelengkang lahirkan anak kau sendiri…dan InsyaAllah suatu hari nanti anak kau jugak akan buat mender ni macam kau, kalau kau tak nak sedar diri dari sekarang. Masa tu lah baru kau tahu tinggi rendahnya dunia ni dik… orang jawa sabak bernam cakap…what comes around goes around bebeh…so sebelum terlambat baik kau nasihatkan boipren kesayangan kau tu balik cium kaki mak dia dulu…bukannya menyiram minyak di atas bara…Aku mender mender lain aku boleh pejam mata lagi tapi bukan hal ehwal derhaka macam ni…memang pantang aku…tapi apa apa pun buat afiq dan eina abang harap korang berdua jangan lupa tgk drama abang ‘misiku kuza’ setiap senin jam 10 mlm kat astroria. Jangan lupa bagi tahu orang2 kampung sekali tau uolls!

Kritikan Pedas Shahrulezad Mohameddin Pada Afiq Muiz | Pengarah Shahrulezad Mohemeddin yang berasa tidak senang duduk melihat sengketa anak beranak Afiq Muiz dan ibunya akhirnya dilaporkan mengeluarkan kenyataan yang pedas buat Afiq.

Kritikan Pedas Shahrulezad Mohameddin Pada Afiq Muiz

Kritikan Pedas Shahrulezad Mohameddin Pada Afiq Muiz

Dalam pada itu, ada juga pembaca dilihat menyebelahi Afiq serta menyalahkan ibu Afiq, namun bagi admin, krisis anak beranak ini dilihat semakin merebak dan akan memusnahkan ikatan kekeluargaan mereka sendiri andainya tiada usaha berdamai dilakukan oleh mereka.

Semoga ada sinar kebahagiaan esok hari buat Afiq dan Ibunya nanti. Insyaallah.


Artikel Menarik


sumber
http://beautifulnara.com/afiq-muiz-dedah-sms-yang-diterima-daripada-ibunya/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.