Sabtu, 18 Mei 2013

Sabtu, Mei 18, 2013
Pelik, Lelaki Seludup Janin Panggang Bersalut  Emas | Seorang lelaki warganegara British, Hok Kuen Chow ditahan pihak berkuasa Thailand baru-baru ini kerana cuba menyeludup enam janin yang telah dipanggang dan bersalut emas ke Taiwan.

Pelik, Lelaki Seludup Janin Panggang Bersalut  Emas

Lelaki  yang dilahirkan di Hong Kong  ini mengaku kepada pihak polis, dia memang berniat untuk menjual janin-janin ini ke Taiwan.

Pelik, Lelaki Seludup Janin Panggang Bersalut  Emas


Hok Kuen Chow dilaporkan telah membeli janin ini dengan harga US $ 6.500 dari "agen" yang tidak disebut namanya. Dan dia dijangka akan menjualnya kembali di Taiwan dengan harga lebih tinggi iaitu enam kali ganda.

Pelik, Lelaki Seludup Janin Panggang Bersalut  Emas | Seorang lelaki warganegara British, Hok Kuen Chow ditahan pihak berkuasa Thailand baru-baru ini kerana cuba menyeludup enam janin yang telah dipanggang dan bersalut emas ke Taiwan.

Menurut laporan dari pihak polis, para pelanggan Hok Kuen Chow di Taiwan menggunakan janin-janin ini untuk sebuah ritual ilmu hitam yang di percayai boleh membawa keuntungan besar dalam perniagaan.

Artikel Menariksumber
http://www.hamidi7884.net/2012/09/janin-bayi-panggang-untuk-di-makan.html


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.