Selasa, 21 Mei 2013

Selasa, Mei 21, 2013
Pelik, Remaja Perempuan Punyai 40 Nama | Seorang remaja yang juga bakal pelajar senior sekolah tinggi, Ratziel minggu ini akan mendaftar di Sekolah Tinggi Nasional Bandaraya Urdaneta di Pangasinan dan yang peliknya dia perlu menulis kesemua nama penuhnya yang mengandungi 40 nama, selain nama keluarganya.

Pelik, Remaja Perempuan Punyai 40 Nama


Kelihatannya memang hebat kerana Ratziel, 15, dilahirkan sebagai Ratziel Timshel Ismail Zerubbabel Zabud Zimry Pike Blavatsky Philo Judaeus Polidorus Isurenus Morya Nylghara Rakoczy Kuthumi Krishnamurti Ashram Jerram Akasha Aum Ultimus Rufinorum Jancsi Janko Diamond Hu Ziv Zane Zeke Wakeman Wye Muo Teletai Chohkmah Nesethrah Mercavah Nigel Seven Morningstar A San Juan CCCII.

Bagi abangnya pula, Ramuel, 21, turut mendaftar di Universiti Filipina (UP) Baguio sebagai pelajar tahun dua. Dia juga menarik perhatian kerana mempunyai 20 nama.

Ramuel yang juga pelajar Biologi mempunyai nama penuh sebagai Ramuel Spirituel Mattathiah Obadiah Darius Desiderius Abner Macaire Nowell Asa Izzy Zoon Politikon Trigg Gruffydd Keen Kemp Knowles Bonifacio Makabayan A San Juan.

Manakala bagi kakak dua beradik itu, Ramille Lewisse, 25, yang mempunyai firma perunding rekabentuk laman web di Metro Manila, juga tidak ketinggalan.

Ramille Lewisse berjaya membina karier tetapi hanya beberapa orang saja yang mengetahui dia mempunyai 20 nama Ramille Lewisse Marion To Kalon Zoe Vera Natalia Nadezna Zora Hosea Pro Patria Berenice Clotilda Currente Calamo Naomi Nahum Mehetabel A San Juan.

Huruf A yang terdapat pada nama tiga beradik itu mewakili nama keluarga ibu mereka - Agustin.

Latihan mental yang diperlukan bagi membantu setiap beradik itu mengingat nama mereka dalam susunan yang betul dan dieja dengan betul dilakukan oleh ibu mereka.


Artikel Menarik


sumber
http://arituarini.blogspot.com/2013/05/remaja-miliki-40-nama.html


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.