Isnin, 13 Mei 2013

Isnin, Mei 13, 2013
Saat Cemas 2 Buah Kereta Rally Jordan | Dua buah kereta Rally Jordan telah terlibat dalam satu kemalangan berasingan ditempat yang sama tetapi berlainan waktu ketika perlumbaan pusingan ke 3, FIA Middle East Rally Championship di Jordan.

Saat Cemas 2 Buah Kereta Rally Jordan

Pemandu kereta rally yang pertama, Citroen DS3 2WD R3, bernombor 25 dipandu oleh Mohammed al-Sahlawi dan juruarah Allan Harryman hampir jatuh kedalam gaung kecil. Mereka bernasib baik apabila kereta mereka sempat terhenti di bibir gaung.

Namun malang bagi sebuah lagi kereta rally Subaru yang dipandu oleh Majed Al Shamsi bersama juruarahnya  John Higgins apabila kenderaan mereka terus terjatuh kedalam gaung tersebut mengakibatkan kereta mereka terbalik. Kedua -dua mereka dilaporkan selamat hanya Majed sahaja yang mendapat sedikit kecederaan dibahu.

Jom tengok detik-detik kereta Rally Jordan yang bernasib baik dan yang malang dibawah.

Adegan Suspen - Kereta Rally Yang Hampir Jatuh Dalam Gaung | Dua buah kereta Rally Jordan telah terlibat dalam satu kemalangan berasingan ditempat yang sama tetapi berlainan waktu ketika perlumbaan pusingan ke 3, FIA Middle East Rally Championship di Jordan.

Saat Cemas 2 Buah Kereta Rally Jordan

GAMBAR - Kereta Rally Hampir Jatuh Dan Yang Jatuh Dalam Gaung

GAMBAR - Kereta Rally  Jatuh Dalam Gaung

Saat Cemas 2 Buah Kereta Rally Jordan

Bahaya Kereta Rally - GAMBAR - Kereta Rally  Jatuh Dalam Gaung

Saat Cemas 2 Buah Kereta Rally Jordan

Bahaya Kereta Rally - GAMBAR - Kereta Rally  Jatuh Dalam GaungArtikel Menarik


sumber
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2322957/What-cliffhanger-Rally-drivers-miraculous-escape-car-teeters-brink-plunge.html
https://www.facebook.com/AbuDhabiRacing


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.