Khamis, 23 Mei 2013

Khamis, Mei 23, 2013

Shajiry Bakal Nikah 1 Jun 2013 | Dalam diam-diam pelakon dan penyanyi Shajiry dikatakan bakal mengakhiri zaman bujangnya dengan seorang wanita yang berasal dari Kuala Lumpur pada 1 Jun 2013 ini.

Shajiry Bakal Nikah 1 Jun 2013


Menurut info dari Media Online, Shajiry dan pasangannya dijangka akan melangsungkan majlis pernikahan pada 1 Jun 2013 ini bertempat di Masjid Bukit Damansara dan mengadakan majlis persandingan pada 8 Jun depan di Ipoh, Perak.

"Alhamdulillah akhirnya saya bertemu jodoh. Bakal isteri saya orang biasa, kami sudah lama kenal dan dia merupakan rakan perniagaan saya. Memandangkan kami serasi jadi saya ambil keputusan untuk hidup bersama dan melamar dia," kata Shajiry yang sudah pun mengikat tali pertunangan pada 9 Mac lalu.
# Tahniah diucapkan kepada Shajiry dan pasangannya, semoga kekal berbahagia dan dikurniakan anak yang soleh selamanya, insyaallah. Err....siapakah gadis yang bertuah tu yerr???


Artikel Menarik


sumber
http://mediahiburan.karangkraf.com/memang-hot/shajiry-nikah-1-jun-1.162788


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.