Khamis, 2 Mei 2013

Khamis, Mei 02, 2013
Siapa Sebenarnya Bapa Pelakon Yang Enggan Mengaku Anak? Satu persoalan menarik timbul setelah sebuah blog memaparkan entry yang bertajuk "Calun PKR tak peduli artis yang dibunting dan anak".

Siapa Sebenarnya Bapa Pelakon Yang Enggan Mengaku AnakMenurut blog tersebut, si pelakon itu sangat bernasib malang kerana telah melahirkan seorang anak lelaki yang dianggap tidak berayah kerana sikap ayahnya yang enggan bertangungjawab.

Turut dikatakan, pelakon malang itu bukan saja berhempas pulas berlakon mencari nafkah untuk membesarkan anak-anak, malah tidak cukup dengan berlakon beliau turut melakukan perniagaan runcit.

Anak malang yang membesar didalam keadaan serba kekurangan dan cabaran itu terpaksa berhadapan dengan pelbagai tekanan dan kepincangan dalam hidup kekeluargaan yang tidak berbapa.

Oleh kerana sikap bapanya yang tak ambil kisah, akhirnya si anak itu mengikut profesyen ibu dan berhadapan dengan pelbagai masaalah hidup sebagai seorang artis muda. Beliau akhirnya terjerumus ke lembah penyalahgunaan dadah dan merengkok di penjara.

Namun disebabkan sikap bapanya yang "terlalu low profile", kehidupan peribadi sang "bapa" kurang diketahui dan dikenali umum. Perkahwinannya bersama aktres yang ternama itu berakhir dengan perceraian.

Diceritakan, ketika anaknya ditahan polis atas dakwaan memproses dan menjual dadah sintetik, si pelakon tetap sendirian membantu anaknya itu sedangkan bekas suaminya hanya mengambil sikap berdiam diri.

Turut dikatakan, pernah didalam satu sidang media, sang ibu pernah mendedahkan permintaan anaknya sebelum ditahan, iaitu dia ingin berjumpa dengan bapa kandungnya tetapi bapa kandungnya tetap tidak mahu berjumpanya kerana tidak mengakui pelakon itu sebagai anaknya.

Sikap berdiam diri dan tidak mahu campur tangan dalam kes anaknya itu amat mudah difahami kerana beliau telah mempunyai anak lain bersama isteri baru dan pelakon malang tidak dipeliharanya kerana tinggal bersama si ibu.

Jadi siapakah sebenarnya si bapa yang enggan mengaku pelakon malang itu sebagai anaknya itu? Untuk info (klu) sang bapa itu adalah calon bagi PRU13 bagi kerusi Parlimen Setiawangsa.Artikel Menarik
sumber
http://theunspinners.blogspot.com/2013/04/calun-pkr-tak-peduli-artis-yang.html0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.