Selasa, 18 Jun 2013

Selasa, Jun 18, 2013
Adik Sofi Jikan Yang Meninggal Dunia | Nampaknya berita yang tersebar sejak dari tadi berkenaan pelakon Sofi Jikan meninggal dunia TIDAK BENAR sama sekali. Admin ada terbaca menerusi blog lain, namun mengambil sikap tunggu dan lihat kerana ianya perkara yang agak serius.

Adik Sofi Jikan Yang Meninggal Dunia

Pencerahan dari portal, Rotikaya berkenaan arwah adik Sofi Jikan adalah seperti dibawah, turut dimuatnaik ialah kenyataan Twitter yang memperbetulkan salah faham itu.
hujung minggu di’khabarkan telah masuk ke Unit Rawatan Rapi, Hospital Subang Jaya kerana demam denggi. Namun laporan awal yang di’keluarkan oleh Oh! Artis itu nyata hanya salah faham apabila maklumat terbaru mengatakan yang meninggal dunia adalah adik kelima kepada Sofi Jikan. Nyata laporan dan panik orang ramai di laman sosial tidak berasas dengan pengesahan ini. Kami ucapkan takziah kepada Sofi Jikan dan seisi keluarga atas kehilangan insan tersayang. al-Fatihah.

Adik Sofi Jikan Yang Meninggal Dunia

Adik Sofi Jikan Yang Meninggal Dunia


Artikel Menarik


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.