Isnin, 17 Jun 2013

Isnin, Jun 17, 2013
Britain's Got Talent, Simon Cowell Di Baling Telur Peminat Wanita | Pengkritik Britain's Got Talent, Simon Cowell menerima satu kejutan dari seorang peminat wanita apabila dirinya dibaling beberapa biji telur sewaktu rancangan realiti tersebut sedang bersiaran secara langsung. Wanita itu muncul di atas pentas ketika persembahan penyanyi Opera Richard dan Adam Jonshon pada acara final rancangan realiti tersebut.

Britain's Got Talent, Simon Cowell Di Baling Telur Peminat Wanita

Bagaimanapun, aksi wanita tersebut tidak menghentikan nyanyian yang diiringi orkestra dan paduan suara kumpulan koir itu.

Simon yang menerima serangan itu dikatakan nampak tenang dan menanggalkan jaket hitamnya. Wanita yang akhirnya ditahan oleh pengawal dan beliau tersenyum gembira serta puas dengan tindakannya itu.

Dipercayai wanita tersebut tidak berpuas hati dengan cara dan komen Simon yang dilihat agak keterlaluan bagi sesetengah orang. Beliau juga mendakwa menerima sokongan beberapa pemuzik dan ahli hiburan lain di Britain yang menyokong tindakan beliau secara diam.

Dalam pada itu, wanita itu juga menawarkan untuk membayar bil cucian bagi baju Simon yang telah terkena balingan telur itu. Beliau juga menyifatkan tindakan itu adalah satu protes kecil terhadap Simon.

Artikel Menarik

sumber
http://mstar.com.my/hiburan/cerita.asp?file=/2013/6/17/mstar_hiburan/20130616160310&sec=mstar_hiburan


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.