Isnin, 17 Jun 2013

Isnin, Jun 17, 2013
Erra Terlupa Agaknya Nak Sebut Nama UAI | Ketika berlangsungnya rancangan Primadona baru-baru ini, ramai yang mempertikaikan kenapa pelakon cantik manis terkenal dan juga pengacara, Erra Fazira enggan menyebut nama Ustaz Azhar Idrus sewaktu promo "Pencetus Ummah" di Astro Oasis sedangkan ketika itu terpampang jelas nama beliau menerusi skrin di televisyen.

Erra Terlupa Agaknya Nak Sebut Nama UAI | Ketika berlangsungnya rancangan Primadona baru-baru ini, ramai yang mempertikaikan kenapa pelakon cantik manis terkenal dan juga pengacara, Erra Fazira enggan menyebut nama Ustaz Azhar Idrus

Apapun tanggapan peminat sekalian, kita ambil positif perkara ini yerr....mungkin ketika itu Erra terlupa untuk menyebut nama Ustaz Azhar Idrus, yelah nama pun rancangan bual bicara Primadona disiarkan secara langsung.

Siapaun sedar, ketika rancangan ‘live’ banyak perkara boleh terjadi, walaupun beribu kali telah menghafal skrip, kita pun mesti tak terlepas daripada melakukan kesilapan. Maafkan dia untuk kali ini.

Jadi, janganlah kita terlalu cepat menghukum Erra dengan mengatakan dirinya tidak mahu menyebut nama Ustaz Azhar kerana ustaz tersebut merupakan pro kepada parti politik Pas, mana tahu esok-esok dia isytihar dirinya juga seperti Abby Abadi nanti.

Harap-harapnya minda orang kita ni lebih terbuka dan tidak sewenang-wenangnya menghukum orang lain tanpa sebarang usul periksa terlebih dahulu. Btw, jom tengok video yang dimaksudkan.- Peace no war!!!!
sumber
http://mrpetblogs.blogspot.com/2013/06/erra-fazira-enggan-sebut-nama-usatz.html


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.