Rabu, 19 Jun 2013

Rabu, Jun 19, 2013
Ibu Jejai Dan Ibu Fasha Sandha Bertengkar?  Sebuah portal hari ini memaparkan satu artikel yang agak mengejutkan. Menurut portal tersebut, Ibu Jejai dan Ibu Fasha Sanda telah bertengkar menerusi wall facebook. Admin tak pasti wall siapa (mungkin ibu Fasha Sandha), menurutnya portal itu lagi,  seorang peminat hiburan telah menghantar email kepadanya tentang perkara itu,

Ibu Jejai Dan Ibu Fasha Sandha Bertengkar?


"Screen shoot wall Facebook ini dikatakan dihantar oleh seseorang kepada admin semalam, dengan menyatakan empunya Facebook ini adalah emak kepada pelakon, Fasha Sandha.  Motif melihat wall ini adalah berlaku pertengkaran dalaman diantara emak Fasha dengan ditujukan wall itu kepada emak Jejai, Puan Sri Raja Noora. Komen balas dari Eja .. juga di bahagian Wall itu telah dipadam.  Tidak dipastikan sejauh mana kebenaran pertengkaran ini, kalau betul ada, semoga cepat-cepatlah berbaik. Bulan Puasa Ramadan dan Hari Raya Aidilfitri dah tak lama lagi juga."


Ibu Jejai Dan Ibu Fasha Sandha Bertengkar?

#Harap2 semua ini hanyalah satu satu salah faham....

Artikel Menarik

sumber
http://izyan.com/2013/06/emak-fasha-emak-jejai-bertengkar.html


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.