Khamis, 20 Jun 2013

Khamis, Jun 20, 2013
Keluarga Redwani Akui Pulang Cincin Putus Tunang Dengan Shah Jaszle  | Terkini menerusi Berita Harian hari ini telah melaporkan ibu bapa Redzwani Puteri sebenarnya telah berkunjung ke rumah keluarga Shahz Jaszle pada 10 Jun 2013 lalu untuk memulangkan dua bentuk cincin sebagai tanda putus tunang.

Keluarga Redwani Akui Pulang Cincin Putus Tunang Dengan Shah Jaszle

“Saya diwakilkan keluarga Redzwani untuk tampil membuat kenyataan kerana kami tidak mahu namanya dikaitkan lagi dengan Shahz. Kami tidak mahu dia dikenali sebagai tunang Shahz lagi”

“Hubungan itu diputuskan selepas keluarga Redzwani melihat kenyataan yang diberikan oleh Shahz kepada Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) selepas dia ditangkap khalwat,” ujar wakil keluarga Redzwani Puteri.

“Selama ini kami berdiam diri dengan harapan Shahz akan berterus terang mengenai status sebenarnya namun dia tidak berbuat demikian dan peminat mula melemparkan kata kata kurang enak kepada Redzwani”

“Jangan ingat Redzwani kuat, sebaliknya dia juga manusia biasa yang ada hati dan perasaan. Luaran mungkin dia nampak tabah, tetapi dalamannya tidak. Sejak kes tangkap khalwat itu, dia suka menyendiri dan apabila ditanya mengenai huungannya dengan Shahz, dia akan menangis”

Dalam pada itu, wakil keluarga Redzwani Puteri juga menyangkal dakwaan yang mengatakan Shahz Jaszle terpaksa bertunang sebaliknya mereka memang suka sama suka, jika tidak masakan majlis pertunangan di’sambut secara besar besaran di rumah keluarga pihak perempuan.

Punca sebenar Shah Jaszle putus Tunang.“Saya diwakilkan keluarga Redzwani untuk tampil membuat kenyataan kerana kami tidak mahu namanya dikaitkan lagi dengan Shahz. Kami tidak mahu dia dikenali sebagai tunang Shahz lagi”  “Hubungan itu diputuskan selepas keluarga Redzwani melihat kenyataan yang diberikan oleh Shahz kepada Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) selepas dia ditangkap khalwat,” ujar wakil keluarga Redzwani Puteri.

Artikel Menarik
sumber
http://www.rotikaya.com/shahz-jaszle-redzwani-puteri-telah-putus-tunang-sejak-10-jun-lalu/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.