Ahad, 16 Jun 2013

Ahad, Jun 16, 2013
Misha Omar Muntah Dan Pitam Ketika Pementasan 'Nyonya and The Gang' | Misha Omar dilaporkan tiba-tiba mengalami masaalah kesihatan iaitu muntah dan pitam seketika sewaktu pementasan "Nyonya and The Gang" sedang berlangsung.

Misha Omar Muntah Dan Pitam Ketika Pementasan 'Nyonya and The Gang'

Pengarah teater tersebut, Rosminah Tahir berkata, Misha mungkin kurang tidur dan keletihan akibat latihan teater yang dilakukan sejak sebulan lalu.

"Dia tiba-tiba pitam dan muntah-muntah mungkin dia masuk angin kerana kurang tidur dan terlalu letih.

"Namun begitu dia tetap ingin keluar ke pentas bagi menghabiskan babak lakonannya pada malam ini," katanya ketika ditemui selepas selesai pementasan teater Nyonya and The Gang, di sini, malam Sabtu.

Jelas Rosminah, penyanyi lagu Angin Syurga itu mungkin akan direhatkan atau digantikan sementara jika keadaan kesihatannya tidak mengizinkan.

"Dia sudah ke klinik dan kalau keadaan dia serius kita terpaksa beri dia rehat dan watak Keponakan Cantik akan digantikan oleh saya jika terpaksa," ujarnya.

Misha yang membawakan watak Keponakan Cantik kelihatan aktif pada awal pementasan berlangsung dan berjaya menarik perhatian penonton dengan aksi lakonannya yang bersahaja.

Bagaimanapun penampilan Misha pada babak terakhir menjadi tanda tanya apabila dia hanya duduk lesu dan dipapah oleh beberapa pelakon lain ketika berada di atas pentas.

Artikel Menarik
sumber
http://www.mstar.com.my/hiburan/cerita.asp?file=/2013/6/16/mstar_hiburan/20130616121246&sec=mstar_hiburan


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.