Selasa, 18 Jun 2013

Selasa, Jun 18, 2013
1
Najwa Latiff Kini Bergelar Pelajar Universiti UNITAR | Tahniah terlebih dahulu diucapkan kepada Najwa Latiff kerana berjaya menjadi salah seorang pelajar UNITAR International University. Berbekalkan keputusan SPM 4A, Najwa memilih UNITAR kerana berminat dalam bidang Foundation in Management.

Najwa Latiff Kini Bergelar Pelajar Universiti UNITAR


Najwa Latiff Kini Bergelar Pelajar Universiti UNITAR | Tahniah terlebih dahulu diucapkan kepada Najwa Latiff kerana berjaya menjadi salah seorang pelajar UNITAR International University. Berbekalkan keputusan SPM 4A, beliau memilih UNITAR kerana berminat dalam bidang Foundation in Management.
"Bismillah and the journey starts :)" - Najwa Latiff

Bagi pihak UNITAR pula, mereka berbesar hati dengan melantik penyanyi tersebut sebagai duta mereka dan sekaligus memilih Najwa Latiff sebagai ikon belia terbaik untuk mempromosikan jenama universiti berkenaan dikalangan remaja masa kini.
Kami gembira kerana Najwa Latiff telah memilih kami sebagai pilihan pertama untuk melanjutkan pelajaran. Dengan profil beliau di kalangan belia, dia adalah duta besar untuk mempromosikan universiti dan juga jenama baru kami di Kelana Jaya mulai bulan September ini. – Ketua Pegawai Eksekutif Unitar Capital Sdn Bhd, Wan Ahmad Saifuddin Wan Ahmad Radzi.
Artikel Berkait

Artikel Menarik


1 comments:

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.