Isnin, 17 Jun 2013

Isnin, Jun 17, 2013
Nurfarina Pelajar UiTM Terbabit Kemalangan di Federal Highway Mulai Sedar | Nurfarina pelajar UiTM yang mengalami cedera ringan dengan 6 jahitan didahi dalam kemalangan maut di Lebuhraya Persekutuan pagi Ahad lalu kini dilaporkan telah sedar dan menyedari hakikat tiga sahabatnya telah terbunuh dalam kemalangan tersebut. - Admin berterima kasih kepada seseorang yang telah memberikan link Twitter Nurfarina.

Nurfarina Pelajar UiTM Mulai Sedar

Nurfarina yang dikenali dengan nama mesra Ameng @ Emingg dikalangan rakan-rakannya juga adalah seorang blogger dengan nama blognya Fairytale dialamat http://fakesnowwhite.blogspot.com namun begitu blognya dilihat tidaklah begitu aktif.

Nurfarina Pelajar UiTM Mulai Sedar

Menerusi laman Twitter beliau, Nurfarina dilihat cuba ditenteramkan oleh sahabatnya yang lain dan admin pasti beliau masih lagi trauma dengan kejadian tersebut.

Nurfarina Pelajar UiTM Mulai Sedar

Dalam kemalangan itu, Nurfarina dikatakan telah tertidur dan duduk di kerusi penumpang hadapan. Beliau tercampak keluar dan mengalami kecederaan ringan didahi. Manakala 3 lagi rakannya maut ditempat kejadian.

Nurfarina Pelajar UiTM Mulai Sedar


Pelajar UiTM Mulai Sedar | Nurfarina pelajar UiTM yang mengalami cedera ringan dengan 6 jahitan didahi dalam kemalangan maut di Lebuhraya Persekutuan pagi Ahad lalu kini dilaporkan telah sedar dan menyedari hakikat tiga sahabatnya telah terbunuh dalam kemalangan tersebut.

Nurfarina Pelajar UiTM Terbabit Kemalangan di Federal Highway Mulai Sedar

 # Apapun, semoga Nurfarina terus tabah dan bersabar dengan ujian ini. Pasti ada hikmah disebaliknya...Insyaallah.

Artikel Berkaitan  • Pelajar Tunggal Terselamat Belum Tahu Nasib Rakan Dan Masih Trauma
  • Gambar 3 Pelajar Universiti Maut Jam 5 Pagi, Kereta Langgar Pembahagi Jalan


  • Artikel Menarik


    0 comments:

    Catat Ulasan

    Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.