Ahad, 2 Jun 2013

Ahad, Jun 02, 2013
Perkahwinan Izzue Islam Dan Awin | Sebelum ini kecoh apabila ada sesetengah pihak mendakwa bahawa ahli kumpulan Forteen ini telah bertunang dengan pengurusnya yang dikenali dengan nama Awin. Bagaimanapun, Izzue tidak pernah mengiyakan atau menidak perihal pertunangannya itu.

Perkahwinan Izzue Islam Dan Awin

Kini jejaka kelahiran negeri Cik Siti Wan Kembang ini akhirnya mengiyakan desas desus yang mengatakan dia telah bertunang adalah benar. Namun atas alasan untuk menjaga hati pelbagai pihak, berita pertunangannya terpaksa dirahsiakan.

Perkahwinan Izzue Islam Dengan Pengurus Awin

"Mula-mula Izzue ingin meminta maaf kerana terpaksa merahsiakan pertunangan kami. Ini kerana saya memilih untuk tidak menghebohkan perkara ini kerana khuatir jika apa-apa terjadi. Bertunang itu tanda dan bila-bila sahaja ia boleh terputus," ujar Izzue ketika dihubungi portal pada Khamis.

Perkahwinan Izzue Islam Dengan Pengurus Awin | Sebelum ini kecoh apabila ada sesetengah pihak mendakwa bahawa ahli kumpulan Forteen ini telah bertunang dengan pengurusnya yang dikenali dengan nama Awin. Bagaimanapun, Izzue tidak pernah mengiyakan atau menidak perihal pertunangannya itu.

Dengan nama Izzue sendiri kian meniti di bibir peminat-peminat wanita ketika ini, bagi Izzue keputusannya untuk berkahwin pada usia 23 tahun bukanlah penghalang untuknya terus mengecap populariti.

"Bagi Izzue perkahwinan itu wajib. Insyaallah perkahwinan ini tidak akan memberikan kesan kepada kerjaya saya kerana bagi saya peminat masa kini bersikap lebih terbuka," ujarnya lagi.

Gambar Perkahwinan Izzue Islam dan Awin Nurin

Gambar Perkahwinan Izzue Islam dan Awin Nurin

Izzue dan Awin telah berkawan selama lima tahun dan bakal berkahwin pada 2 Jun ini di Shah Alam. Bagi Izzue, dia tidak pernah meletakkan umur sasaran untuk berkahwin, tetapi dia percaya kepada rezeki dan takdir yang telah disusun oleh Allah untuknya.

Update -  22 Gambar Perkahwinan Izzue Islam Dan Awin Nurin
               Lagi Gambar Majlis Pernikahan Izzue Islam Dan Awin Nuri


Artikel Menarik

sumber
http://www.gua.com.my/berita-artis/Izzue_Islam_Mengaku_Bertunang_Kahwin_2_Jun.html
http://blogfyna.com/gambar-majlis-perkahwinan-izzue-islam-dan-awin-nurin-2-jun-2013/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.