Rabu, 19 Jun 2013

Rabu, Jun 19, 2013
Tahniah, Shiera Aiyob Selamat Lahirkan Bayi Lelaki | Tahniah diucapkan kepada Shiera Aiyob dan suaminya Zahiril Adzim kerana telah menerima kehadiran orang baru dalam rumahtangga mereka petang tadi. Menerusi akaun Twitter Zahiril Adzim petang tadi, beliau telah menyampaikan khabar gembira di mana isterinya, Shera Aiyob telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki hari ini.

Tahniah, Shiera Aiyob Selamat Lahirkan Bayi Lelaki

“Syukur Ya Allah. Alhamdulillah. Welcome to the world my boy. Good job mummy @SheraAiyob you did very well! I’m the happiest daddy in the world,” 

Zahiril Adzim & Shera Aiyob telah selamat mendirikan rumah tangga pada 25 November 2011 dalam satu majlis yang diadakan di Taman Tasek Indra, Perak.

Tahniah diucapkan, semoga kehadiran orang baru itu menambah seri dan kemeriahan rumahtangga mereka berdua.

Tahniah, Shiera Aiyob Selamat Lahirkan Bayi Lelaki

Tahniah, Shiera Aiyob Selamat Lahirkan Bayi Lelaki

Tahniah, Shiera Aiyob Selamat Lahirkan Bayi Lelaki | Tahniah diucapkan kepada Shiera Aiyob dan suaminya Zahiril Adzim kerana telah menerima kehadiran orang baru dalam rumahtangga mereka petang tadi.
Tahniah, Shiera Aiyob Selamat Lahirkan Bayi Lelaki


Artikel Menarik

sumber
http://www.rotikaya.com/shera-aiyob-selamat-lahirkan-bayi-lelaki/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.