Sabtu, 20 Julai 2013

Sabtu, Julai 20, 2013
Di Mana Kini Mereka - Penyanyi Dangdut, Iwan dan Amelina? Mungkin ada dikalangan peminat dangdut ingin mengetahui dan bertanya, kemana menghilangnya Iwan Dangdut yang dahulunya amat popular dan sering sahaja berduet bersama penyanyi wanita, Amelina.

Di Mana Kini Mereka - Penyanyi Dangdut, Iwan dan Amelina?

Buktinya, ada juga beberapa email yang kami terima bertanyakan soalan yang sama mengenai mereka berdua. Jadi persoalannya, di manakah Amelina dan di manakah Iwan hari ini?

Untuk mengikuti perkembangan Iwan, anda boleh ke playlist Iwan di Youtube untuk mendengar lagu-lagu nasyid nyanyian beliau.

Namun bagi Amelina pula,  tak pasti apa yang sedang diusahakannya tapi gambar di bawah ini adalah imej Amelina yang terkini.

Di Mana Kini Mereka - Penyanyi Dangdut, Iwan dan Amelina?

Sebelum ini, mereka ini dari artis dangdut yang asyik bergelek sering dihina masyarakat, namun hari ini mungkin mereka lebih mulia dari kita semua. Kita semua ni hidup “Antara Garisan”. Tak siapa dapat pastikan sebenar-benarnya diri sendiri berakhir di bahagian mana. Kerana itu tak boleh nak merasa diri dah cukup baik hingga tergamak menghina kesilapan orang lain.

Sumber
http://ohartis.com/2011/05/di-manakah-iwan-dan-amelina-penghibur-dangdut-suatu-ketika-dulu/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.