Rabu, 17 Julai 2013

Rabu, Julai 17, 2013
Gambar Anak AC Mizal Dan Shafnie Bersama Datuk Mereka | Baru-baru ini Ac Mizal menerusi sebuah akhbar meluahkan rasa rindunya kepada anak bekas isteri pertamanya dulu iaitu Shafnie Zainuddin.

Gambar Anak AC Mizal Dan Shafnie Bersama Datuk Mereka

Dalam diam tak diam dua orang anak lelaki Shafnie sudah meningkat remaja dan wajah mereka, terutama Muhammad Shafiq Iman,17, saling tidak tumpah seperti wajah bapa.

Gambar Anak AC Mizal Dan Shafnie Bersama Datuk Mereka

Sudah berbelas tahun ibu bapa Shafiq dan Shabil berpisah dan sudah tiga tahun mereka tidak bertemu bapa mereka, anak-anak Shafnie bagaimana pun tetap rapat dengan ibu bapa kepada AC Mizal, iaitu datuk dan nenek mereka, malah Syafnie dan anak-anak juga agak rapat dan tetap keluar bersama keluarga sebelah bapa.

Gambar Anak AC Mizal Dan Shafnie Bersama Datuk Mereka-Shafiq Iman dan Shabil Iman

Mungkin inilah yang dikatakan ‘air dicincang tidakkan putus’. Ikatan kekeluargaan dengan datuk dan nenek tetap utuh walaupun ikatan cinta yang pernah menyatukan kedua ibu bapa mereka telah terlerai.

Tahniah diucapkan kepada Shafiq Iman dan Shabil Iman, 14. Dan tahniah juga kepada Shafnie yang telah mendidik mereka dengan baik selama bertahun-tahun biarpun tanpa hadirnya insan bergelar bapa buat anaknya.

AC Mizal Rindu Anak Bekas Isteri

Artikel Menarik


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.