Rabu, 21 Ogos 2013

Rabu, Ogos 21, 2013
12 GAMBAR Sekitar Persandingan Nur Fatimah-Jeffrey | Tahniah di ucapkan kepada pasangan penyanyi Nur Fatimah dan suaminya, Muhammad Jeffrey yang telahpun selamat melangsungkan majlis persandingan mereka di Bora Ombak, Ampang, Ahad lepas.

GAMBAR Sekitar Persandingan Nur Fatimah-Jeffrey

Meskipun tempoh pengenalan mereka agak singkat, namun iany tidak menghalang pasangan ini dari mengikat tali perkahwinan yang sah pada 10 Mei yang lalu.

GAMBAR Sekitar Persandingan Nur Fatimah-Jeffrey

Menurut info,mereka buat pertama kalinya telah dipertemukan pada Ogos tahun lalu di sebuah restoran Thai di Australia dalam situasi yang cukup romantis, di mana Muhammad Jeffrey telah menyapa penyanyi berkenaan untuk berkenalan.


Tambah Nur Fatimah, selepas ini dia akan menetap di Belconnen, Canberra Australia sehingga mendapat hak kerakyatan serta kerja yang sesuai untuk tinggal sehidup semati dengan suami tercinta.


Di bawah adalah sebahagian dari gambar menarik majlis persandingan mereka, Ahad lalu.


GAMBAR Sekitar Persandingan Nur Fatimah-Jeffrey








Artikel Menarik
sumber
http://www.murai.com.my/article/default.asp?article_id=15542&c=1&s=1


0 comments:

Catat Komen

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.