Ahad, 25 Ogos 2013

Ahad, Ogos 25, 2013
1
Kisah Puteri Zainah Iskandar - Isteri Pertama Najib Tun Razak  | Berikut adalah satu petikan dari sebuah portal yang menceritkan tentang Puteri Zainah Iskandar, isteri Perdana Menteri yang pertama satu ketika dahulu. Artikel ini admin google setelah artikel pertama bertajuk GAMBAR Bekas Isteri Najib Tun Razak? menerima sambutan pembaca. Jom baca sepenuhnya artikel tersebut dibawah.


Puteri Zainah Iskandar - Isteri pertama Najib Tun Razak

"Semua orang tahu Datin Hajah Rosmah Mansor atau lebih di kenali sebagai BikMama@FLOM ialah isteri kedua Dato Seri Hj Najib Razak, PM Malaysia. Janda PM Najib pulak ialah seorang insan bernama Puteri Zainah binti Iskandar, perempuan pertama yang bersama PM Najib membina kehidupan. Siapakah Puteri Zainah ini? 

Dia adalah wanita pertama yang berada di sisi PM Najib. Wanita pertama yang berada di kiri PM Najib diatas pelamin yang kilau gemilau suatu ketika dahulu. Wanita pertama yang menjadi teman tidur PM Najib yang sah. Wanita pertama yang meyendukkan nasi ke pinggan PM Najib. Wanita pertama yang mengambil baju dan seluar PM Najib untuk ke pejabat.

Walaupun ada kuasa yang cuba untuk menafikannya, namun sejarah dan biologi tidak boleh menafikan bahawa darah wanita ini ada dalam tubuh tiga orang anak Perdana Menteri itu, Mohd Nizar, Puteri Norlisa dan Mohd Nasifuddin.

Puteri Zainah masih hidup dan masih sihat wal afiat. Cebisan kenangan indah dan buruk beliau dengan PM Najib masih terpapar di kepalanya. Dia juga berhak sebenarnya bercakap mengenai PM Najib. Dia masih waras untuk bercerita segala-galanya dari malam pertama sehinggalah kemalam terakhir kehidupan rumah tangganya bersama PM Najib.

Sebelum Datin Rosmah Mansor menjelma dalam kamus hidup PM Najib, Puteri Zainah atau lebih dikenali dengan Ku Yie inilah yang mengikut PM Najib ke majlis-majlis kerajaan. Yang menemani PM Najib menziarahi rakyat di Pekan dan seluruh Pahang semasa PM Najib menjadi Menteri Besar Pahang dulu. Ku Yie lah yang menjadi pujaan dan kesayangan Tun Puan Rahah.

Mungkin ada juga yang tak tahu bahawa bekas suami Datin Hajah Rosmah Mansor ialah Farid Ismeth Emir iaitu pembaca berita Dunia Jam 10 di RTM1. Manakala anak perempuan Datin Hajah Rosmah Mansor bersama Farid Ismeth pulak ialah Azrene Soraya iaitu isteri kepada penyanyi yang juga pakar motivasi terkenal Datuk Dr Fazley.

1.) PM Najib menuduh isteri dia yg pertama, Puteri Zainah binti Iskandar mempunyai penyakit sawan gila babi, untuk membolehkan dirinya berkahwin dengan Rosmah Mansor?

2.) Anak dah 3 boleh jatuh hati dgn suami org lain dlm keadaan dia isteri org dan mak budak dah 3 anak?  

Bersambung..

Update - Kisah Sedih Puteri Zainah, Kerabat Kelantan

sumber
http://borneoherald.blogspot.com/2011/02/isteri-pertama-najib-razak-puteri.html?spref=fb


1 comments:

  1. assalamualaikum bos...tak baik dedah aib peribadi org, sbab x mmudaratkan org lain..harap dpm pdm artikel ni..ak pn bkan macai najib...ak pn tak suka najib takdak usaha nk laksana hudud

    BalasPadam

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.