Khamis, 12 September 2013

Khamis, September 12, 2013
Betul Ke Farah Diana Anuar @ Farah AF Di Isytihar Muflis? Nama Farah Diana Anuar atau Farah AF kini menjadi perhatian ramai peminat, apabila akhbar dan portal hiburan memaparkan nama dan alamat Farah, serta mendakwa bintang yang lahir dari program Akademi Fantasia musim kedua ini sudah muflis.

Betul Ke Farah Diana Anuar @ Farah AF Di Isytihar Muflis?

Ternyata berita ini mengejutkan ramai pihak selepas penyanyi dan pengacara ini pernah didakwa terlibat dengan kes mencuri.

Seandainya berita ini benar, ia menjadikan Farah sebagai artis kedua yang diisytiharkan muflis selepas penyanyi, Aweera, Julai lalu.

Bagaimanapun, usaha wartawan untuk mendapatkan komen dari bapa Farah sendiri tidak berhasil apabila telefon bimbitnya tidak diangkat, manakala telefon Farah ditutup.

Betul Ke Farah Diana Anuar @ Farah AF Di Isytihar Muflis?

Dalam pada itu, seorang penggiat forum Cari mendakwa alamat yang tertera pdaa notis tersebut merupakan alamat rumah ibu bapa Farah AF, jadi adakah benar itu dirinya atau sekadar kebetulan individu lain dengan nama yang sama?

Artikel Menarik
sumber
http://www.sinarharian.com.my/hiburan/farah-af-muflis-1.201058


0 comments:

Catat Komen

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.