Jumaat, 13 September 2013

Jumaat, September 13, 2013
2
Biodata dan Gambar Bakal Tunang Fizo Omar - Sebelum ini terdapat desas desus mengatakan Fizo Omar bakal bertunang dengan seorang gadis bertudung. Perkara itu telah membuatkan beberapa peminat dan forumer berkongsi beberapa keping gambar bakal tunang Fizo Omar yang amat cantik dan manis menawan.


Gadis bertudung jelita dibawah ini dikenali dengan nama panggilan Mawar Abdul Karim didakwa sebagai bakal tunangan kepada pelakon kacak itu tidak lama lagi.

Biodata dan Gambar Bakal Tunang Fizo Omar?

Di bawah ini Kezoom kongsikan sedikit biodata Mawar dan beberapa keping gambarnya sedang menggayakan variasi tudung FAREEDA. Memang bertuah sangat Fizo Omar kerana berjaya memikat Mawar yang sebenarnya menjadi rebutan ramai jejaka di luar sana. Pasti ibu Fizo berasa gembira andainya berita ini benar.

Nama Penuh : Mawar Abdul Karim
Umur : 24 Tahun
Asal : Pulau Pinang
Agama : Islam
Tempat Menetap : Kuala Lumpur
Kelulusan : -
Pekerjaan : Model dan Pengurus Pemasaran jenama Tudung FAREEDA

Biodata dan Gambar Bakal Tunang Fizo Omar?

Biodata dan Gambar Bakal Tunang Fizo Omar?Update- Ibu Mawar dilaporkan telah mengesah yang Mawar adalah bakal tunang kepada pelakon Fizo Omar, menurut kata ibunya menerusi kosmo,
Memang benar anak saya Mawar bakal mengikat tali pertunangan dengan pelakon Fizo Omar pada awal Oktober ini. Bagaimanapun buat masa ini saya masih belum boleh mengumumkan tarikh pertunangan itu.
Artikel Menarik
sumber
http://dotinfo1.blogspot.com/2013/09/biodata-mawar-abdul-karim-bakal-tunang.html


2 comments:

 1. Terima kasih memilih pingnw.com sebagai artikel ping anda. PingNw Team mendapati anda belum mula ping artikel lagi. Oleh itu, PingNw Team telah ping artikel ini http://3.bp.blogspot.com/-3zSKEwS_36k/UjMR0Ii50fI/AAAAAAAAScQ/Ihi--MqvHlc/s1600/Mawar+Abdul+Karim-tunang+Fizo+Omar.jpg sebagai permulaan untuk kezzom mendapat traffik dari pingnw.com. Ping lebih artikel untuk mendapat lebih traffik.

  Sekian,
  PingNw Team

  BalasPadam
  Balasan
  1. Terima kasih tuan admin PingNW....insyaallah kami akan ping entri disana nti...

   Padam

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.