Selasa, 24 September 2013

Selasa, September 24, 2013
2
Kami Yakin Mat Yo Tak Salah | Dalam sibuk semua orang sedang memperkata atau memerhatikan kes isteri Mat Mo di facebook ataupun di laman sosial lain, masih terdapat peminat tegar yang menyokong Mat Yo.

Kami Yakin Mat Yo Tak Salah

Mereka menyanyikan lagu tersebut ketika Mat Yo sedang keluar (mungkin dari tempat latihan bola), mereka menyanyikan lagu khas "Kami Yakin Mat Yo Tak Salah" untuk menyatakan sokongan mereka kepada pemain kesayangan mereka itu. Memang agak panas juga isu ni......apapun, kita harap/tunggu pula penjelasan dari Mat Yo atau isteri beliau sendiri nanti.#Yup....dalam situasi begini....pasti Mat Yo juga amat memerlukan sokongan...tahniah pada brader2 tu semua.

Artikel Menarik

sumber
http://amazingnara.com/ku-yakin-matyo-tak-salah


2 comments:

  1. Bila hati da buta begini la jadinyer...yg salah pun nampak betol jeekk...hurrmmmm tu la manusia yg leka dek dunia...........

    BalasPadam
  2. INI BUKAN PASAL MT YO SALAH tau tak salah. Inilah apabila dunia sudah menghampiri penghujungnya, sokongan semata-mata kerana suka dan minat bukannya kerana KEBENARAN DAN FAKTA.

    BalasPadam

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.