Khamis, 19 September 2013

Khamis, September 19, 2013
Nelydia Ke Luar Negara Kerana Qi Razali? Sejak kebelakangan ini Nelydia Senrose dilihat sering memuat naik foto dirinya di Instagram. Namun, kebanyakan gambar tersebut berlatar belakangkan suasana seperti di luar negara.

Nelydia Ke Luar Negara Kerana Qi Razali?

Ramai peminat berteka-teki tentang lokasi sebenar Nelydia memandangkan pelakon yang sedang popular melalui drama Cinta Jannah di TV3 ini tidak meninggalkan sebarang petunjuk untuk ke luar negara sebelum ini.

Nelydia Ke Luar Negara Kerana Qi Razali?

Berkemungkinan besar Nelydia kini sedang melanjutkan pelajaran kerana dia pernah memberitahu media untuk berbuat demikian pada bulan Februari yang lepas.

Nelydia Ke Luar Negara Demi Qi Razali?

Bagaimanapun, timbul pula persoalan nakal di kalangan peminat yang berpendapat Nelydia ke luar negara untuk bertemu Qi Razali dan sekaligus menjemput kekasihnya itu pulang.


Walaupun tiada sebarang gambar mereka berdua dirakamkan, namun terselit juga komen Qi melalui sekeping foto yang meminta Nelydia Senrose menyimpankan sedikit makanan untuknya.

Nelydia Ke Luar Negara Kerana Qi Razali

Mungkin bagi Qi, ‘home’ itu bermaksud Malaysia, siapa tahu kan? Kalau mengikut perancangan, Qi akan kembali ke Malaysia dalam bulan September setelah menghabiskan masa selama dua bulan bekerja di Argentina.

Nelydia Ke Luar Negara Kerana Qi Razali


sumber
http://www.ohbulan.com/foto-nelydia-senrose-ke-luar-negara-jemput-qi-pulang/


0 comments:

Catat Komen

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.