Khamis, 7 November 2013

Khamis, November 07, 2013
1
Aeril Dedah Dalang Cuba Jatuhkan Dirinya & Wawa | Sejak kisah pernikahan beliau dan Wawa Zainal di sebarkan, Aeril tak putus-putus dilanda kontroversi yang dilihat sebagai cubaan untuk menjatuhkan beliau.
Aeril Dedah Dalang Cuba Jatuhkan Dirinya & Wawa

Terbaru, cubaan mengaitkan beliau telah bernikah dengan Ummi Nazeera dilihat peminat hiburan seakan melampau. Rata-rata dikalangan mereka tidak percaya dengan berita tersebut.


Kini, menerusi laman Instagramnya, Aeril dilihat mula mendedahkan siapakah dalang yang cuba berniat menjatuhkan karier beliau dan isterinya Wawa.

Melalui gambar tersebut, Aeril telah mendedahkan beberapa mesej yanbeliau dakwa dihantar oleh seorang wartawan hiburan tempatan kepada Wawa dengan kata-kata berbunyi :
Bila ajakannya tidak bersambut...?! ayat conty yg selalu dilontarkan "abang boleh naik dan jatuhkan...". Pandangan kalian? 

Aeril Dedah Dalang Cuba Jatuhkan Dirinya & Wawa

Aeril Bakal Dedah Dalang Cuba Jatuhkan Dirinya & Wawa


# Anda baca, anda nilaikan sendiri......btw, si wartawan tu dah privacykan IG dia, sebelum ni okey jerrrr....kenapa ehh? Lagi artikel berkaitan Aeril Zafrel.

Update dari Zubir sbg membalas kenyataan Aeril - Zubir Bipop Balas Kenyataan Aeril Zafril

sumber
http://instagram.com/aeril_zafrel


1 comments:

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.