Ahad, 12 Januari 2014

Ahad, Januari 12, 2014
10 Gambar~ Sharifah Aleya Selamat Bernikah | Hampir dua tahun hidup bersendiri, penyampai radio dan pelakon, Sharifah Aleya kembali menemui cinta barunya.

 10 Gambar~ Sharifah Aleya Selamat Bernikah

Lebih mesra dipanggil Leya, anak sulung kepada Fatimah Abu Bakar itu dilaporkan telah selamat bernikah dengan Miko atau nama sebenarnya Muhammad Azam Abdullah.

Di fahamkan mereka berdua telah diijabkabulkan di Masjid Al-Mukarramah, Sri Damansara Petaling dalam majlis serba sederhana.
Alhamdullah... Pada jam 11pg, 11hb January 2014, saya menjadi isteri Mohammed Azam Abdullah (Miko) yg sah. Thank you @syedfaizalsyednoh for the beautiful makeup, @wannoorinai for the beautiful henna work and @walaachiccas for the yellow wide shawl. I am a happy bride. Alhamdulillah. 
Leya bercerai bekas suaminya pada 29 Februari 2012 dan hasil perkongsian hidup itu, mereka dikurniakan dua anak kembar perempuan Aza Ameena dan Asha Ameena.


Sementara itu, melalui laman mikro Twitter adiknya yang juga pelakon popular, Sharifah Amani dipetik sebagai berkata, "syukur alhamdulillah. Selamat semuanya."

"Terima kasih ya ALLAH. Restui mereka dengan cinta, kedamaian dan kegembiraan sehingga ke jannah. Insya-ALLAH. Amin," katanya

 10 Gambar~ Sharifah Aleya Selamat Bernikah
 10 Gambar~ Sharifah Aleya Selamat Bernikah

Artikel Menarik 
sumber
http://www.sinarharian.com.my/hiburan/sharifah-aleya-selamat-nikah-kali-kedua-1.239598


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.