Rabu, 15 Januari 2014

Rabu, Januari 15, 2014
13 Gambar- Paip Kumbahan Pecah Sebelum Anugerah Golden Globes | Beberapa jam sebelum acara Anugerah Golden Globes berlangsung, satu insiden menggemparkan tercetus apabila saluran paip pecah dan memancutkan air kumbahan berbau busuk di laluan karpet merah untuk bintang ternama yang hadir.

13 Gambar- Paip Kumbahan Pecah Sebelum Anugerah Golden Globes

Air hitam pekat itu kelihatan bergenang berhampiran ratusan petugas media tempatan dan antarabangsa yang menunggu ketibaan bintang terkemuka Hollywood untuk mempamerkan pakaian terbaik mereka.


Petugas media kemudian meninggalkan tempat itu apabila Jabatan Bomba Beverly Hills bergegas ke sana bagi membersihkan limpahan air di depan Hotel Hilton yang popular di Hollywood itu.


Koresponden televisyen E! adalah antara petugas media yang menyaksikan kejadian itu berlaku dalam satu daripada acara selebriti yang ditunggu-tunggu.


Petugas media daripada stesen televisyen itu, Catt Sadler berkata, saluran paip yang pecah memancutkan air hitam pekat ke arah ratusan petugas media yang menunggu ketibaan selebriti Hollywood.


“Tiada hujan di Los Angeles hari ini tetapi kami dilanda banjir,” katanya.


Wartawan Access Hollywood, Billy Bush berkata air kumbahan itu menjejaskan acara karpet merah di Golden Globe kerana persekitaran berbau tengik.Artikel Menarik 
sumber
http://www.hmetro.com.my/articles/Airbusukjadi__8216_anugerah__8217_GoldenGlobe/MA/Article
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2538278/Horror-red-carpet-Golden-Globes-entrance-flooded-SEWAGE-ahead-annual-star-studded-awards.html0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.