Ahad, 12 Januari 2014

Ahad, Januari 12, 2014
18 Gambar~ Sambutan Majlis Harijadi Siti Nurhaliza | Beberapa gambar sambutan awal sempena hari lahir penyanyi Datuk Siti Nurhaliza yang jatuh pada Sabtu, 11 Januari 2014. Majlis tersebut telah diatur pada petang Sabtu oleh staf yang bekerja dengan Siti Nurhaliza Productions (SNP) di pejabat baru mereka. Juga dimuatkan beberapa gambar dan video sambutan harijadi Siti Nurhaliza di laman Instagram beliau sendiri.

18 Gambar~ Sambutan Majlis Harijadi Siti Nurhaliza

Siti Nurhaliza menerusi laman Instagramnya menulis,
"Assalamualaikum..terima kasih buat semua yg mendoakan dan mengirimkan hadiah hari jadi Ct..hanya Allah SWT akan membalas dan memberi kebaikan buat semua..sayang semua..
Tahniah Siti Nurhaliza, semoga panjang umur, murah rezeki dan terus kekal bahagia bersama suami, Datuk K. Jom ikuti beberapa gambar dimajlis sambutan harijadi Datuk Siti Nurhaliza dibawah.


 Beberapa video turut dimuatnaik bersempena majlis sambutan harilahir Datuk Siti Nurhaliza dibawah.

http://instagram.com/ctdk
http://instagram.com/rozisangdewi


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.