Sabtu, 18 Januari 2014

Sabtu, Januari 18, 2014
2
5 Gambar- Wanita Maut di Panah Petir | Seorang wanita maut dipanah petir di hadapan keluarga beliau sendiri ketika mandi di pantai Brazil. Rosangela Biavati seorang ibu yang sudah berusia 36 tahun satu, meninggal dunia serta-merta apabila dia dipanah petir di tepi pantai, sebuah resort tepi laut yang popular di pantai Sao Paulo.
5 Gambar- Wanita Maut di Panah Petir

Gambar pertama menunjukkan mangsa menuju ke arah air dengan tangan terulur sambil memberi amaran kepada anak lelakinya yang berusia 11 tahun untuk keluar dari laut kerana mungkin terjadinya ribut.


gambar kedua menunjukkan pelepasan elektrik meluru ke bawah. Terlindung oleh sebuah pikap Mitsubishi ketika renjatan petir mengenai wanita itu ketika dia melangkah ke arah pinggir air tetapi hasil tragis jelas terbukti dalam imej berikut.


Tiga lelaki, termasuk suami mangsa yang memakai trak renang putih, menaarik badan tidak bermaya ke pantai.


Artikel Menarik 
sumber
http://dairishare.blogspot.com/2014/01/gambar-detik-wanita-di-panah-petir.html


2 comments:

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.