Isnin, 13 Januari 2014

Isnin, Januari 13, 2014
Apex & Leuniey Bakal Timang Anak Akhir Januari | Apek atau nama sebenar Khairul Fahmi Che Mat, kini teruja untuk bergelar bapa untuk kali pertama apabila dijangka menimang cahaya mata bersama pasangannya Leuniey Natasha Nazri, pada akhir Januari ini.

Apex & Leuniey Bakal Timang Anak Akhir Januari

Menurut Apek, dia sudah melakukan pelbagai persiapan bersama Leuniey untuk menyambut kehadiran orang baru itu tidak lama lagi.

“Insya-Allah, kalau tidak ada apa-apa dan aral melintang, Leuniey akan bersalin pada akhir bulan ini di Hospital Pakar Perdana di Kota Bharu.

“Kami gembira dan teruja menanti kehadiran anak sulung dengan segala persiapan termasuk persalinan dan pakaian bayi yang bakal digunakan pun sudah dibeli,” katanya.

Apex ditemui media ketika sesi rehat minda bersama rakan sepasukan The Red Warriors (TRW) di Tok Aman Bali Resort, di sini, semalam.

Artikel Menarik 
sumber
http://www.hmetro.com.my/articles/Apekbakalbergelarbapaakhirbulanini/Article?mutakhir


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.