Khamis, 16 Januari 2014

Khamis, Januari 16, 2014
1
Azwan Ali Buang Keluarga? | Apa kes lagi si Azwan Ali ni....Terkini dilaman sosial banyak memperkatakan tentang kes Azwan Ali yang buang/dibuang keluarga. Opss...ye ke? Ok kita tengok...

Azwan Ali Buang Keluarga?

Alkisahnya bila Azwan Ali memuatnaik gambar beliau di laman Instagram ketika sambutan Maulidur Rasul lalu di Rumah Anak Yatim Ulu Klang (Rumah Bakti Ulu Klang).


Dari gambar yang dilihat dapat dirasakan yang Azwan Ali benar-benar tersentuh hati ketika melawat anak-anak yatim disitu. Mungkin beliau merasakan terdapat satu persamaan diantara dirinya dengan anak-anak disitu. Cuma ianya menjadi pelik sedikit bila satu kapsyen beliau berbunyi,
"TIADA SIAPA LAGI YG MENGISI KEHIDUPAN AZWAN ALI ! EX FAMILI DI BUANG KERANA TAK BERMUHASABAH ! ANAK YATIM JADI PENGGANTI! OHHH TUHANNNN"
Sama ada "DI BUANG/BUANG" di harap Azwan Ali tetap akan bersatu kembali dengan keluarganya satu hari nanti.... Insyaallah.

Ikuti beberapa lagi Azwan Ali semasa berada di rumah anak-anak yatim tersebut dibawah.

Azwan Ali Buang Keluarga?

Artikel Menarik 
sumber
http://instagram.com/divaazwanavazz 
1 comments:

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.