Isnin, 13 Januari 2014

Isnin, Januari 13, 2014
Ibu Fasha Sandha Melenting di Facebook | Mungkin tak tertahan dengan komen peminat Nora Danish yang mengaitkan keluarganya dengan ilmu sihir, ibu kepada pelakon Fasha Sandha hari ini telah mengeluarkan kenyataan keras di akaun Facebook miliknya.

Ibu Fasha Sandha Melenting di Facebook

Ibu Fasha Sandha, Hatijah Teh Man yang menggunakan nama Eja Sandha di laman sosial itu melenting dengan sebahagian daripada peminat pelakon Nora Danish yang dikatakan menghentam anaknya berkaitan isu ilmu sihir.


Malah, di dalam statusnya itu juga, Hatijah membuat kenyataan bahawa Nora Danish sendiri ada bercakap mengenai ilmu sihir seolah-olah mahu menuduh keluarganya terlibat dengan amalan itu.


#Admin tidak menjumpai tentang isu sihir yang dikatakan....tetapi yang admin jumpa hanya tentang amaran ibu Fasha mengenai seorang peminat Nora Danish.

Update- Bila Fasha Sandha Lepas Geram Pada Peminat

Artikel Menarik 
sumber
http://www.utusan.com.my/utusan/Dalam_Negeri/20140112/dn_34/Ibu-Fasha-Sandha-melenting-dikaitkan-dengan-sihir


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.