Rabu, 15 Januari 2014

Rabu, Januari 15, 2014
Mila Jirin- Baru Beli BMW, Camry Pula Merajuk | Tuuu dia... Kalau mengikut gambar yang dimuatnaik dilaman Instagramnya, Mila Jirin dilihat baru saja membeli sebuah kereta idamannya iaitu BMW.(berapa siri tak pasti pula)

Mila Jirin- Baru Beli BMW, Camry Pula Merajuk

Apa yang menarik, ramai peminat memberikan komen dengan mengatakan Mila membeli Mr BMW tu hasil dari aktiviti perniagaanya iaitu cheesecake dan Mila yamg membalas komen peminat tidak pula menafikannya.


Dalam pada itu, Mila juga memuatnaik gambar keerta kesayangannya iaitu Camry putih yang dilihat tertanggal bumper disebelah kiri akibat perbuatan joki di Sunway Piramid.
"Harini pi shooping seharian di Sunway Piramid...untuk cari wardrobe untuk photoshkkt kami histeria esok dan untuk majlis Malam Gala Kami Histeria...Parking kereta menggunakan perkhidmatan Jokey di Sunway Piramid. Habis shooping turun la ke kawasan lobby untuk ambil kereta... dah la tunggu 30 min untuk dapat kereta...then bila dapat kereta... Jeng Jeng Jeng...this is what i got??? Calar balar!! Bumper terkeluar... jokey boy tu bawa kereta i ingat bawa kereta mainan??? Habis calar bakar #camry ... what a bad day... nasib baik jockey company ni bertangungjawap dan akan bayar kos membaik pulih (selepas @isz_mustapha mengamuk di sunway tadi 😓) ... lepas ni TIDAK AKAN SAYA GUNAKAN SERVICE JOCKEY DI SUNWAY PIRAMID LAGI... #serik ...#nasibbukan #MrBimmer yang kena..kalau tak?? Mau saya cilikan orang yang rosakkan tu ... erghhhhhh"


#Apapun tahniah diucapkan kepada Mila kerana BMWnya itu...dan "takziah" pula pada kereta Camry putih yang banyak jasa kepada beliau tu.....kata pepatah, keta lama merajuk kalau ada kereta baru...hehehe

Artikel Menarik 
sumber
http://instagram.com/mila_jirin 0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.